skip to Main Content

Puilt jouw map vol administratie uit? Overweeg de overstap naar GWW software

Niemand heeft zin om die uitpuilende map uit te zoeken en over te zetten naar een digitale omgeving, maar op een gegeven moment zal je toch echt moeten! Speciale software GWW is er voor gemaakt om jouw administratie op een zo overzichtelijk mogelijke manier bij te houden. Zo verlies jij de details niet uit het oog en mis je nooit meer een deadline! In dit artikel kijken we naar waar de programma’s vandaan komen, en wat je er allemaal aan hebt,

Software GWW, wie heeft dat bedacht?

De grond- weg, en waterbouw industrie heeft te maken met ingewikkelde projecten die veel structuur en overzicht nodig hebben. Doordat er verschillende teams samen moeten werken om bijvoorbeeld kanalen te graven, zijn er programma’s ontwikkeld die planningen bij kunnen houden. Dit soort software GWW is heel slim en krachtig, mits het op de juiste manier wordt gebruikt. Op de website van cleverdesk kun je alle functies bij elkaar zien, maar hier zullen we er ook een paar uitlichten.

Allereerst kijken we naar de werkbon. Een werkbon houdt simpel gezegd alles bij wat er gebeurt rondom een bepaald bouwproject. Je vindt er de uren die gewerkt zijn, alsmede alle materialen die nodig waren. Door slimme programmeurs is deze werkbon gemakkelijk te linken aan de urenregistratie van werknemers. Dit is voor de werkgever erg handig, omdat hij op die manier gemakkelijk kan inzien dat elk geregistreerd uur, ook daadwerkelijk gewerkt is. Anders kan het natuurlijk niet gefactureerd worden aan een klant!

Dat factureren is een ander iets dat zeker genoemd moet worden. Het aanmaken en bijhouden van facturen is met de software GWW namelijk een stuk simpeler geworden. De aangemaakte werkbonnen kunnen snel worden omgezet in facturen, waar de btw automatisch wordt doorgezet naar een speciaal gedeelte. Hierdoor is je omzetbelasting aangifte ook een stuk sneller gepiept! Als de facturen eenmaal zijn aangemaakt, houdt de software ook bij of er is betaald. Want bouwen is natuurlijk een mooi beroep, als facturen niet worden overgemaakt, heb je er niet zo veel aan…

Is de software ook geschikt voor jouw bedrijf?

Als jij met je bedrijf iets doet waar je materialen voor gebruikt en uren moet bijhouden, zal je er snel achterkomen dat planning software geschikt is. Dit soort geavanceerde GWW software kan je helpen met materiaalbeheer en ervoor zorgen dat je bedrijfsvoering efficiënter verloopt. Administratie is altijd een van de ondergeschoven kindjes bij ZZP’ers, en dat hoeft nu niet langer het geval te zijn. Online software die je waar ter wereld ook kan bijwerken verdringt de papieren bonnen en facturen naar de geschiedenis. Je bent nooit meer iets kwijt, iedereen kan je handschrift lezen en alles wordt overzichtelijker. Klinkt niet verkeerd toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top