skip to Main Content

Tech-event  is een informatiedienstverlener. Wij zijn uitsluitend gericht op de tijdelijke informatie- en communicatietechnologie (ICT)  infrastructuur en zijn een vertrouwde leverancier van onderzoek en strategische analyse gericht op technologie, media en telecom voor werkplekken.Tech-event diensten omvatten gesyndiceerd (kant-en-klaar), exclusief en op maat gemaakt onderzoek, evenals gerelateerd advies en training. Ons onderzoek en onze rapporten bieden belangrijke trends, projecties en diepgaande analyses voor infrastructuur, platforms, apparaten, applicaties, services, opkomende bedrijfsmodellen en kansen.

Onze rapporten identificeren en evalueren ook bedreigingen en kansen die verband houden met disruptieve innovatie en opkomende bedrijfsmodellen.

Tech-event.nl klanten kunnen afzonderlijke rapporten aanschaffen, die doorgaans in digitaal formaat worden geleverd, zoals een PDF. Veel klanten kiezen echter voor de tijdelijke internet, die veel voordelen biedt, waaronder meerdere rapporten tegen een fractie van de kosten van afzonderlijke rapporten, online toegang, klantadvies en waarschuwingen, onderzoek en advies op maat.

Naast onderzoeksrapporten biedt tech-event.nl ook briefings en speciale onderzoeken voor in aanmerking komende klanten. Tech-event praktijkgebieden zijn gericht op de voortdurende transformatie binnen communicatie, applicaties, inhoud en commercie.

Het ICT-ecosysteem wordt voortdurend uitgedaagd door de noodzaak om beslissingen te nemen over opkomende technologieën die zowel bedreigingen als kansen bieden voor bestaande en nieuwe bedrijfstakken. tech-event onderzoek identificeert en evalueert bedreigingen en kansen die verband houden met disruptieve innovatie en opkomende bedrijfsmodellen voor de ICT / TMT-industrie.

Hoewel onze onderzoekspraktijk een relatief breed scala aan ICT/TMT-onderwerpen bestrijkt, blijven we ons concentreren op bepaalde belangrijke opkomende en zeer ontwrichtende technologiegebieden, waaronder kunstmatige intelligentie, breedband, informatica, gegevensbeheer en -analyse, meeslepende technologieën en het internet der dingen .

Enkele van de grootste uitdagingen voor het ICT / TMT-ecosysteem zijn het begrijpen van de impact van technologieën op de verticale marktsectoren, het identificeren van welke oplossingen moeten worden geïmplementeerd, hoe en waarom.

Tech-event identificeert verschillende soorten oplossingen waar vraag naar zal zijn in verschillende branches en de bijbehorende economische effecten in de waardeketen.

Tech-event  beoordeelt marktkansen voor opkomende en evoluerende technologieën en identificeert toekomstige marktbehoeften voor oplossingen.

Tech-event identificeert verwachte technologische convergentie gebieden, evolutie van functies functionaliteit en de impact op bestaande ecosystemen.

Tech-event bestaat al jaren en is een informatie servicebedrijf, gericht op het leveren van exclusief onderzoek voor en over de informatie- en communicatietechnologie (ICT) / technologie, media en telecom (TMT) -industrie. Vooral voor bedrijven of organisaties die tijdelijk internet nodig hebben. Tech-event heeft diepe wortels in de ICT/TMT-industrie. We zijn verbonden en proberen voortdurend de uitdagingen en kansen van vandaag en binnen de komende vier tot vijf jaar te begrijpen. Omdat we weten dat waardevol onderzoek goede besluitvorming mogelijk maakt, maken we gebruik van onze kennis, expertise, connecties en processen om onze klanten een hoge waarde te bieden.

Onze bedrijfspraktijk begint met interne strategie en planning om de belangrijkste aandachtsgebieden te identificeren, met speciale nadruk op opkomende en ontwrichtende technologieën zoals:

  • 5G-technologieën
  • Kunstmatige intelligentie
  • Internet of Things (IoT)
  • Meeslepend technologieën
  • Computer van de volgende generatie
  • Robotica en automatisering

In het besef dat data en gesyndiceerde rapporten alleen soms niet genoeg zijn, biedt Tech-event ook advies en onderzoek op maat. Tech-event.nl is een zeer gewaardeerde kennisoverdrachtsagent voor onze klanten

We meten dit doel aan ons vermogen om zeer informatief te zijn door middel van nuttige bevindingen en waardevolle inzichten waarop onze klanten vertrouwen voor hun eigen strategieën en bedrijfsplannen. Je kunt ons contakten via het contactformulier. Wij reageren op elk contact.

Back To Top