skip to Main Content

Heb je een vergadering buiten je werkplaats of organiseer je een evenement? Heb je internet nodig? Wij van tech-event.nl kunnen je helpen met het installeren van tijdelijke internet en WiFi. Je kunt hierdoor gerust jouw activiteiten met internet voorbrengen. Wij kunnen je ook begeleiden vanaf het begin tot eind zodat alles goed verloopt.

Op tech-event.nl kun je uitgebreid aan informatie komen over het plaatsen van een tijdelijk internet. Je kunt ook verschillende keuze maken uit het soort verbinding. Wij blijven aanwezig net zolang totdat weer opgeruimd moet worden.

Bij tech-event.nl vinden we klantenservice net zo belangrijk als ons product. Of je nu je huidige internet abonnement wilt upgraden, van provider wilt veranderen of ons brede scala aan aangepaste services wilt verkennen, we raden je aan contact op te nemen voor een praatje. Je zult blij zijn dat je het gedaan hebt!

Samenwerking

Wil je samenwerking met ons? Dit lijkt een goed idee. Je kunt samenwerken door gebruik te maken van een van onze advertentievormen. Er zijn genoeg mogelijkheden hiervoor. Behalve adverteren zijn er ook mogelijkheden tot het plaatsen van links of schrijven van artikelen.

Klacht

Vind je iets niet leuk op de website? Je mag het ons doorgeven. Wij proberen er meteen werk van te maken. Ons klant heeft prioriteit. We brengen snel verandering en nemen klachten serieus. Er zijn verschillende manieren hoe je een klacht kunt indienen.

Wij staan ook open voor tips en ideeën. Je kunt ons contacten via het contactformulier of email. Wij reageren binnen 24 uur. Aarzel niet wanneer je iets onduidelijk vind. Hoe kunnen we helpen? We zijn altijd blij en klaar om te helpen op elke manier die je nodig hebt. Neem contact met ons op via telefoon, chat of sms om uw zakelijke behoeften te bespreken en meer te weten te komen over onze diensten tijdens uw event.

Je kunt ons ook chatten. Spring op een snelle chat of neem contact op met een live agent om de kosten van de tijdelijke internet te bespreken en technische ondersteuning te krijgen.

    Back To Top