skip to Main Content

Zodra u uw kleine bedrijf heeft gelanceerd en een website heeft gemaakt, moet u het woord verspreiden onder potentiële klanten. Hoewel er verschillende manieren zijn om dit te doen, waaronder bloggen, e-mailmarketing en SEO, is online adverteren een van de meest effectieve methoden.

Hoewel adverteren vaak als duur wordt beschouwd, is het eigenlijk best haalbaar voor bedrijven met een beperkt budget. In feite kunt u met tal van platforms gratis adverteren, inclusief online directory’s, sociale platforms en meer. Wij van tech-event hebben ook verschillende mogelijkheden hiervoor.

Online adresboeken voor bedrijven

Variërend van spraakmakende platforms tot lokale vermeldingen, online-gidsen bestrijken een scala aan doelgroepen. De methode voor elk van hen is vrij gelijkaardig: u dient de URL van uw professionele website in, evenals aanvullende details over uw bedrijf of organisatie. Deze sites nemen deze informatie op hun beurt op in hun databanken, zodat er een link naar uw site verschijnt wanneer gebruikers zoeken in relevante inhoudscategorieën. Naast het weergeven van uw bedrijfsnaam en website, kunnen deze gratis advertentiesites uw zoekmachineoptimalisatie of SEO verbeteren. Dit helpt bij het promoten van uw website door de positie in de zoekmachine te verbeteren, de kans te vergroten dat u op Google wordt gevonden en verkeer naar uw site te trekken.

Sociale-mediaplatforms

Social media marketing is een krachtige strategie voor ondernemers. In wezen zijn sociale platforms gratis advertentiesites; of je nu jezelf promoot op Instagram of een YouTube-kanaal voor je bedrijf start, je kunt je merk opbouwen en potentiële klanten bereiken. Verschillende social platformen zijn Facebook, Instagram, Snapchat, LinkedIn, Twitter en youtube.

Social bookmarking en beheer

Terwijl sociale bookmarking- en beheerwebsites werken op basis van het indienen van links, ligt de nadruk hier op het creëren van hoogwaardige inhoud. Net als sociale-mediaplatforms fungeren ze als vermakelijke browse-ervaringen voor gebruikers en dienen ze tegelijkertijd als online advertentietools voor bedrijven. Door uw inhoud op deze sites te verspreiden, kunt u uw product subtiel promoten en gebruikers voorzichtig naar uw website leiden. Tegelijkertijd verbetert u uw SEO door inkomende links naar uw bedrijf op internet te plaatsen.

Websites met geclassificeerde advertenties

Rubrieksadvertenties zijn kleine advertenties, vaak gratis die in kranten, tijdschriften of onlineborden worden geplaatst. Door op speciale advertentieplatforms te posten, kunt u backlinks naar uw bedrijfssite genereren en uw bedrijf onder de aandacht brengen van potentiële klanten. Het toevoegen van uw bedrijfsnaam en URL aan deze gratis advertentiesites is een snelle, eenvoudige en betaalbare manier om bekendheid te krijgen.

Content

Artikelen kunnen jouw website ook een ander beeld geven. Bezoekers vinden het handiger wanneer ze uitgebreid aan informatie kunnen komen over een bepaald  onderwerp. Vaak genoeg zit er een link in de content die de bezoeker verwijst naar jouw website. Zo hoeft de bezoeker niet steeds terug om te gaan zoeken per website. Maar binnen 1 klik wordt dit in orde gemaakt.

Kosten

De kosten voor het adverteren verschillen van elkaar. Er zijn verschillende advertentievormen. De keuze ligt aan jo welk soort je wilt kiezen. Wij plaatsen ook video’s en fotos plaatsen om jou website nog aantrekkelijker te maken. Dit kost wel wat meer. Linkplaatsing kun je doen vanaf vijftig euro en teksten vanaf 150 euro.

Team

Wij hebben een goed samenwerkende team. Het bestaat uit een groep mensen die elk zijn eigen functie heeft. Een ieder is gespecialiseerd in een zijn eigen onderdeel. Afhankelijk van jou onderwerp kunnen wij de taken verdelen binnen de groepen.

Ben je geïnteresseerd in het adverteren? Je kunt dan contact opnemen met ons via het contactformulier. Als iets onduidelijk is kun je ook reageren voor meer informatie omtrent het adverteren. Wij nemen zo snel mogelijk contact op en kunnen meteen overgaan tot adverteren. Je kunt kiezen voor meerdere advertentie vormen tegelijkertijd. Denk niet langer na en neem contakt op met ons.

Back To Top